Ring oss

0382-42 10 00

Skicka e-post

info@hoglandetsproj.se

Bygglov

Vi hjälper er med att söka bygglov

När behöver du söka bygglov eller göra en bygganmälan för de projekt du ska bygga på din fastighet? Vad behövs för att kunna söka bygglov eller göra en bygganmälan? Vad kräver kommunerna in för handlingar för att kunna besluta om bygglov? För att kunna söka bygglov eller göra en bygganmälan kräver kommunerna att man ska lämna in fackmannamässigt utförda bygglovsritningar. Går du i tankarna på att bygga nytt, bygga till eller göra någon annan åtgärd på din fastighet som kräver bygglov? Då finns vi här för dig! Vi hjälper dig att ta fram bygglovsritningar såsom Planritningar, Fasadritningar, Sektionsritningar och Situationsplan på ett korrekt fackmannamässigt sätt. Vi hjälper dig självklart med övriga dokument för att du ska kunna söka bygglov i din kommun.

Bygglov för er i Sävsjö, Vetlanda,
Eksjö och Nässjö med flera

Vårt kontor ligger i Sävsjö, mitt på Småländska Höglandet. Vi har nära kontakt med flera av kommunerna på Höglandet såsom Sävsjö, Vetlanda, Eksjö och Nässjö kommun med flera. Vi bistår dig med ritningar och övriga dokument för att din bygglovsprocess ska bli så enkel som möjligt, vi håller kontakt med kommunen och hjälper dig att ta reda på vad som krävs för just din fastighet.

Efter att bygglovet har gått igenom

Vi finns här när bygglovet har gått igenom och det är dags för tekniskt samråd för att få startbesked. Då hjälper vi till med konstruktionsritningar och kontrollansvarig. Detta kan du läsa mer om på respektive sida för våra olika tjänster. Vi har även nära samarbete med konsulter som tar fram energiberäkningar, Ventilationsritningar samt VS-ritningar, allt för att du endast ska behöva ha en kontakt under din bygglovsprocess.