Ring oss

0382-42 10 00

Skicka e-post

info@hoglandetsproj.se

Ritningar

Vi finns för dig som behöver en konstruktionsritning

När du ska bygga om, bygga till eller göra någon renovering där de bärande delarna av en byggnation behöver kompletteras eller ändras finns vi här för att ta fram de konstruktionsritningar eller dimensioneringar som behövs för att din byggnation eller dina drömmar ska kunna bli verklighet. Vår konstruktör räknar både på trä, stål och betong. Konstruktionsritningar för armering i grundplattor, betongvalv, stål- och trästommar, tillverkningsunderlag för ståltillverkning, tillverkningsunderlag för väggar till hustillverkare är bara några av de kompetenser som vi besitter och kan vara behjälpliga med. Vi arbetar tillsammans med en rad olika entreprenörer på Höglandet inom byggbranschen, som vi kan hjälpa till att förmedla kontakt med.

Bistår både privatpersoner och företag med konstruktionsritningar

Vi åker ut på plats i närområdet, Sävsjö, Vetlanda och Nässjö med omnejd och tittar på projekt där ändringar i bärande konstruktioner ska göras. Det kan vara allt ifrån att öppna upp i bärande väggar, öppna upp i bjälklag, inreda en övervåning, bygga ett entresol eller kontrollera att ens befintliga tak klarar av att installera solcellsanläggning. Detta är bara några av de frågor vi blir kontaktade för och hjälper både privatpersoner och företag med. Vi har nära samarbete med olika takstolsleverantörer där vi tillhandahåller kontakten mellan oss för att ni som kund endast ska behöva hålla i en kontakt.

Hjälper er med konstruktionsritningar i Sävsjö, Vetlanda, Eksjö och Nässjö med flera

Vårt kontor ligger i Sävsjö, mitt på Småländska Höglandet. Vi har nära kontakt med flera av kommunerna på Höglandet såsom Sävsjö, Vetlanda, Nässjö kommun där vi kan hjälpa er hålla kontakten i olika frågor. Kräver dina byggåtgärder att du söker bygglov eller är du i behov av en kontrollansvarig kan du läsa mer om detta under våra övriga tjänster.